Akció!

Direkt restaurációk a front fogakban: rendkívüli mindennapi kompozit művészet (BETELT)

85 000 Ft

Dr. Jason Smithson hand’s-on kurzus
Október 13., 14.00-18.00

Elfogyott

Kategóriák: ,

Leírás

A front fogazatban lévő direkt kompozitok funkcionális, rendkívül esztétikus, tartós töméseket eredményezhetnek, amelyek konzervatívak a fogszerkezethez. Azonban a médiában az esztétikai fogászat térnyerésével a nyilvánosság, mint fogyasztó egyre igényesebb: a legjobbat várják és követelik. Dr. Smithson célja, hogy feltárja és megszüntesse az olyan fogalmakat, mint az árnyalatválasztás, a mikro-, és makroanatómia, és összevonja őket egy egyszerű, lépésről lépésre haladó protokollba, amely magában foglalja a diagnosztikát, a preparálást, a kompozit behelyezését és a kidolgozást, következetesen lehetővé téve az átlagos felhasználó számára a kiemelkedő eredmények elérését.

Mit fog tanulni
– Árnyalatválasztás: tisztázza a tudományt és azt mindennapi gyakorlati eszközként használja.
– Átlátszóság, átlátszatlanság és opálosság: miért nem minden kompozit tömőanyag egyforma.
– Egy egyszerű, gyors, mégis újszerű koncepció, amely a metszőél árnyalatát és hatását nyilvánvalóvá és erőfeszítés nélkül elkészíthetővé teszi.
– Hogyan készítsünk gyorsan és olcsón diagnosztikai mock-up-okat és palatális szilikon indexeket a precíz incizális élpozíció eléréséhez.
– Preparációs tervezés és műszerezés a tartós kompozit tömések megvalósításához, amelyeknek az emberi szem számára láthatatlan szélei vannak.
– Átlátszatlan dentin árnyalatok: mikor és hol kell használni… és miért.
– Egyszerű, intuitív kidolgozási protokollok, amelyek lehetővé teszik a kezelő számára, hogy magasra polírozott, természetes zománcot utánzó restaurációkat készítsen.
– Hogyan rétegezzen kompozitot, hogy élethű incizális fényudvarokat és olyan hatásokat hozzon létre, mint a repedésvonalak és az átlátszatlanság.
És még sok-sok más…………

A Hands-On során alkalmazott anyagok
A typodont modelleken minden szempont felhasználóbarát módon lesz áttekintve, ami egyaránt vonatkozik az általános gyakorló orvosra és a specialistákra. Dr. Smithson mindvégig minden gyakorlatot lépésről lépésre, „kövesd a vezéremet” módszerrel, szoros támogatással hajt végre. A hétköznapi megközelítés a résztvevőket arra ösztönzi, hogy munka közben tegyenek fel kérdéseket.

Tanulási célok:
· A láthatatlan 4. osztályú restauráció