Rólunk

Dental World

2024. Október 10-11-12. – Budapest

Ahol a fogászat találkozik

 

A 23 év alatt több mint 150 000 látogató a világ minden pontjáról, több száz tudományos előadás, nemzetközi workhopok, fogászati kongresszusok – amit a Dental World nyújtott Önnek. A nemzetközi fogorvosi kiállításon és posztgraduális konferencián nem csak helyi fogorvosok, fogtechnikusok, dentálhigiénikusok és értékesítők fordultak meg, hanem a szomszédos országok fogászati szakértői és gyártói is. Három nap áll rendelkezésre új ismeretek megszerzésére, új módszerek megtanulására, hasznos és szükségszerű eszközök beszerzésére, hogy versenyképes maradjon a fogászati piacon.

 

Magyarország – Vezető szerepet vállal

 

Az Event Organizer Hungary Kft. szervezésében, a helyi Dental Press kiadóval együttműködve a Dental World évről évre új tudományos kutatásokat és a fogászati szakma legjobb termékeit kínálja. Az elmúlt 20 év tapasztalata, valamint a helyi környezethez alkalmazkodó, hasonló nemzetközi kiállítások megszervezése által olyan ismeretekkel gazdagodtunk, amelyek birtokában segítséget tudunk nyújtani a kiállítóknak a siker eléréséhez. A választott lokáció támogatása, a design megtervezése, valamint a legjobb promóciós stratégia kiválasztása több éves tapasztalat kompetenciáját igényli. Minden partnerünk számára egyedi megoldásokkal szolgálunk, hogy a lehető legtöbbet hozhassuk ki befektetésükből.

kongresszus

előadó

látogató

márka

 

A 24. Dental World 2024. október 10-12. között kerül megrendezésre. Szeretettel várjuk a fogászati szakma iránti érdeklődöket, valamint mindenkit, aki bővíteni szeretné tudását a szakmával kapcsolatban!

 

Sok szeretettel várjuk októberben, a Dental World-ön!