Egy cement valamennyi indikációra biztos végeredménnyel. Ez a PANAVIA V5!
A PANAVIA V5 a valaha volt legerősebb műgyanta alapú, fluorid leadó, színstabil ragasztócement, és az 5 színének (Universal A2, Opaque, White, Transparens, A4 Brown) köszönhetően a legesztétikusabb is!
A Try-In paszták segítenek a megfelelő szín kiválasztásában.
Használata három egyszerű lépésből áll. A fog kezelése az arra való primerrel (Tooth Primer), a pótlás érdesítése, majd kezelése az arra való primerrel (Clearfil Ceramic Primer Plus), végül ragasztás a PANAVIA V5 cementtel.
Mivel a PANAVIA V5 paszta nem tartalmaz monomert, nincs elszíneződés és a vízoldékonyság is minimális.
A megszokott amin-peroxid rendszer helyett egy új, aminmentes formulát és egy új hidrofil monomert tartalmaz, mely a polimerizáció során hidrofóbbá válik, és ez nagyban elősegíti a cement színstabilitását.

A Tooth Primer MDP-t tartalmazó önsavazó primer, ennek köszönhető, hogy extrém erős kötés jön létre a fogstruktúrák és a ragasztócement között.

Számos tanulmány rámutatott, hogy a legtöbb duálkötésű cement esetében szükséges a megvilágítás ahhoz, hogy erős kötés alakuljon ki. Az MDP-bázisú Panavia V5 Tooth Primer megoldja ezt a problémát és egészen kivételes kötéserőt biztosít valamennyi fogstruktúrához önkötő módban is.

A Ceramic Priemer Plus az eredeti MDP adhezív monomer mellett –MPS silane monomert is tartalmaz, ezért kémiailag kötődik valamennyi szilikátbázisú kerámiához (lítium-diszilikáthoz is), cirkóniumhoz, kompozithoz és fémhez.
Tehát elég egyféle cementet tartania a rendelőben!

INDIKÁCIÓK
Koronák, hidak, inlay-k, onlay-k ragasztása
Héjak ragasztása
Adhezív hidak és szalagok ragasztása
Ragasztás implantátumfelépítményekre
Csapok ragasztása

ELŐNYÖK
Használható valamennyi indikációra, beleértve az adhezív
hidakat és héjakat is!!!!!
Automix kiszerelés
5 színben elérhető
Vékony rétegvastagság (12 µ)
A felesleg könnyen eltávolítható
Fluoridot ad le
Nagy mechanikai stabilitás és kötéserő
Megbízható széli zárás