DENTAL WORLD

 

OPEN DENTAL ACADEMY

2020. OKTÓBER 8-9-10, BUDAPEST

Live Dental Show

2020-ban is a Dental World egyik kiemelkedő rendezvénye lesz a Live Dental Show. Az üvegfalú „látványműtőben” felkért orvosok végzik majd egy-egy páciens nyilvános kezelését. A rutinszerűen alkalmazott műtéti technikák mellett új eljárásokat is bemutatnak az implantológia, az esztétika, az endodontia repertoárjából.

O.D.A Congress - Poster Section

Idén első alkalommal kerül megrendezésre az O.D.A Congress előadás-sorozat, melynek kiemelt része a poszter szekció nyertes pályázatainak a bemutatása. A látogatók esztétika, endodontia, implantológia, szájsebészet, lézer, valamint a digitális fogászat témában hallgathatnak aktuális és érdekfeszítő előadásokat. Az itt elhangzó előadások témái a konferenciák tematikájához kapcsolódnak.

Demo Stage

A kiállítás sugárútján kapnak helyet a nagy népszerűségnek örvendő Demo Stage helyszínek. A két színpadon új eljárásokat bemutató gyakorlati előadásokat, különböző programokat szervezünk az alábbi témakörökben:

• Endodontia & Esztétika
• Lézer fogászat
• Fogtechnika & Oral szkenner
• Digitális fogászat

Fogorvos/Fogtechnikus tanulóverseny

Az orvosi verseny résztvevői az ország négy, fogorvosi képzést nyújtó egyeteméről érkeznek. Az intézmények belső versenyeiken választják ki azt a 3-3 jelöltet, akik a Dental World-ön mérik össze tudásukat. Minden versenyző ötödéves egyetemi hallgató, és nyereményük többek közt egy út Leuven-be, a GC központjába. A fogtechnikus-tanulók részére megrendezésre kerülő Győztesek Versenyére a Protetika Verseny győztese, az Országos Mintázó Verseny legjobbjai és az Ipartestület által rendezett Kerámiás Verseny helyezettjei kapnak személyes meghívást. A 12 magyar tanuló számára nagy kihívás a szakma egésze előtt, a Dental World szakkiállításon bemutatni képességeiket, elhivatottságukat

Az Open Dental Academy programja minden látogató számára DÍJMENTESEN megtekinthető.