Mi teszi a SPLAT termékeket olyan különlegessé?

Magas fokú hatékonyság

A termékeket a SPLAT laboratóriumában úgy fejlesztették, hogy a legspecifikusabb szájhigiénés problémákra is megoldást nyújtsanak. Azért, hogy minden termékünk hatékony legyen, vezető fogorvos szakemberekkel és iparági kutatóintézetekkel dolgozunk együtt szerte a világon. Ennek eredménye az innovatív, egyedi és hatékony termékcsalád, melynek hatékonyságát igazolták Oroszországban, valamint az Európai Unióban és Japánban.

Innovatív megoldások

A SPLAT csapata folyamatosan kutatja a legújabb megoldásokat. A SPLAT kutatólaboratóriumában fejlesztik a legújabb formulákat és recepteket, melyeket szabadalom védi Oroszországban és számos egyéb országban. A különleges újdonság, az Sp.White System®, ami a zománcot tisztábbá és csillogóbbá varázsolja anélkül, hogy felsértené azt, vagy fokozná a fogak érzékenységét. Az összes gyermekfogkrémben megtalálható a LUCTATOL® System, mely nemzetközi kutatási együttműködésünk eredménye. A SPLAT termékek bizonyított (max. 96%) plakk képződést gátló és szuvasodás ellenes hatása nemzetközileg elfogadott. A kizárólagosan a SPLAT számára előállított aktív Hidroxiapatit a mélyebb zománcsérülések helyreállítását célozza, mely megtalálható az újgenerációs SPLAT bioaktív fogkrémekben.

Egyedülálló, természetes összetevők

A bioaktív, professzionális SPLAT termékek összetételükben egyedülálló alkotóelemeket tartalmaznak:

– Kalcium hidroxiapatitot (HAP) képlékeny formában, ami a fogzománc elsődleges alkotóeleme.

– Nyírfatörzsből származó aktív szenet.

– Komplex tejenzimet, mely megőrzi a szájon belüli egészséges baktérium mikroflórát.

– Természetesen bioaktív kalciumot (Calsis), melyet tojáshéjból nyernek.

– Fehérítő hatású karbamid peroxidot mikro­granulátum formájában.

– Levendula biokoncentrátumot.

– Gyöngykivonatot.

Biztonság és ökológia

Minden SPLAT termék testhezálló és biztonságos a napi használat során.

Nem tartalmaznak szintetikus fertőtlenítőszereket, mint például a triklozán és a klórhexidin, és a habképző anyagtartalom is minimális. A termékek mindemellett nem tartalmaznak szódium lauril szulfátot és szaharinokat. A SPLAT termékek előállítása modern üzemekben történik, melyek az ökológiailag tiszta Valdai térségben találhatóak. A felhasznált alapanyagok a világ vezető beszállítóitól származnak. A SPLAT üzemek neutrális CO2 emissziós tanúsítvánnyal rendelkeznek és megfelelnek a nemzetközi GMP Cosmetics előírásainak, valamint az ISO 9001 ill. 14001 sztenderdeknek.

Love

Mindenkinek, aki a SPLAT termékeket választja, a legnagyobb tisztelettel és köszönettel tartozunk. Egész életünk során munkánkat a szeretet és az odaadás vezérli. Garantáljuk, hogy a legnagyobb gondossággal járunk el a SPLAT termékek előállításának minden gyártási fázisában, valamint a minőség-ellenőrzés és a disztribúció során is. A SPLAT elnökének személyes levele megtalálható a csomagokban, ami különlegessé teszi minden egyes termék használatának élményét.

A lelkünket beleadjuk minden egyes termékünkbe azért, hogy mindenki gyakrabban mosolyoghasson, örömteli, sikeres és egészséges legyen minden nap.

A SPLAT csapata