Konferencia

Dental World

2023. Október 12-13-14. – Budapest

Csatlakozz!

Jön a Dental World 2023!

Immár több, mint két évtizede találkoznak a fogászat meghatározó szereplői Budapesten, ahol tudást, tapasztalatot és élményeket szereznek. A világ több mint 50 országából, kiemelten a közép-kelet európai országokból érkező kongresszusi résztvevők 12 kongresszuson tudnak részt venni. A 300-nál is több fogászati gyártó jelenléte garantálja, hogy minden olyan újdonsággal első kézből lehet találkozni, amelyekkel a következő években a rendelőkben találkozni fogunk. Az élő műtétek, a demók, a workshopok, a gyakorlati képzések pedig azonnal alkalmazható tudással teszik gazdagabbá a látogatókat. A közösségi programokon pedig nem csak Budapestet, de egymást is jobban megismerhetik a résztvevők.

Csatlakozz!

Jön a Dental World 2023!

Immár több, mint két évtizede találkoznak a fogászat meghatározó szereplői Budapesten, ahol tudást, tapasztalatot és élményeket szereznek. A világ több mint 50 országából, kiemelten a közép-kelet európai országokból érkező kongresszusi résztvevők 12 kongresszuson tudnak részt venni. A 300-nál is több fogászati gyártó jelenléte garantálja, hogy minden olyan újdonsággal első kézből lehet találkozni, amelyekkel a következő években a rendelőkben találkozni fogunk. 

Előadók

A 2023-as év kiemelt előadói

Esztétika Kongresszus

Prof. Dr. Mutlu Özcan

Fogászati anyagok a helyreállító fogászatban 
Endodoncia Kongresszus

Dr. Mile Churlinov

Alternatív megoldás: navigált fog autotranszplantáció
Implantológia Kongresszus

Dr. Francesco Amato

Minimálisan invazív sebészeti megközelítés és innovatív protokollok
Orthodoncia Kongresszus

Dr. Daniel C. Neves

Digitális fogszabályozási ökoszisztéma - Teljeskörű megoldás
Digitális Fogászat Kongresszus

 Dr. Steffen Ulbrich

A teljesen fogatlan páciens digitális tervezése

LAST MINUTE KEDVEZMÉNY

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Nézd meg most!

Nézze meg a korábbi évek videóit

Két évtizedes történelmünkre érdemes visszatekinteni. Ami 22 évvel ezelőtt egy kiállítás ötleteként indult, mára meghatározó fogászati eseménnyé vált. Sikeréhez azonban számos kolléga és támogató közreműködésére is szükség volt. Róluk is megemlékezik ez a néhány videó – amely bemutatja fejlődésünket – és lehetővé teszi, hogy visszatekerje az órát a kezdetekig.