A Dr. Theiss Naturwaren cégcsoport egyik nagy sikerű márkája a Lacalut, mely a 90-es évek közepén csatlakozott vállalatunkhoz, s ma már sok európai országban piacvezető fogápolási termékcsalád.

A Lacalut termékek sikerének titka a hatékonyságukban rejlik. A márkát magas színvonalú tudományos háttér, folyamatos fejlesztés, rendkívüli minőség és letisztult külső jellemzi. A Lacalut termékek széles palettájáról minden korosztály, minden esetre találhat megoldást.
A Lacalut aktív fogápoló termékcsalád (fogkrém, szájvíz, fogkefe) hatékony segítséget nyújt a fogínybetegségek (gingivitis) megelőzésére, illetve a már kialakult ínybetegségek kezelésére. A páciens azonnal érzi a fogkrém adsztringáló hatását, amit a Központi Stomatológiai Intézet 2006-os vizsgálata is igazolt. A közelmúltban új taggal bővült ez a termékcsaládunk. A Lacalut aktív herbál fogkrém a hozzáadott 8 gyógynövény antiszeptikus hatásával emelkedik ki társai közül.

A Lacalut sensitive termékcsalád (kétféle fogkrém, szájvíz, fogkefe) nemcsak a fognyaki érzékenységet szünteti meg, hanem speciális hatóanyagainak köszönhetően véd a fogszuvasodás és az ínygyulladás ellen is.
A Lacalut white termékek (white; white & repair folyékony hidroxil-apatittal) visszaadják a fogak természetes fehérségét, anélkül, hogy a fogzománc károsodna.
Napjaink problémája a saveróziónak kitett fogazat, melyet a Lacalut alpin fogkrém alpesi ásványi sók révén képes regenerálni.
A Lacaluttal a gyerekek minden korosztálya számára (0–4; 4–8; 8+) kínálunk amin-fluoridot tartalmazó – nem túl édes – fogkrémeket, melyek felveszik a harcot a fogszuvasodással. A vidám színekben pompázó gyermekfogkeféinkkel (0–4; 4+) öröm lesz a fogmosás.
Természetesen a Lacalut a fogköztisztításban is kínál megoldást a 4 féle méretben kapható interdentális keféivel.
A kivehető pótlásokat viselő páciensek számára pedig a Lacalut dent család (rögzítőkrém és tisztító tabletta) a megoldás.

(Lacalut)