DENTAL WORLD

 

NEMZETKÖZI KIÁLLÍTÁS

2020. OKTÓBER 8-9-10, BUDAPEST

KIÁLLÍTÓI REGISZTRÁCIÓ

SZEREZZEN ÚJ ÜGYFELEKET!

KÉRJEN VISSZAHÍVÁST

TÁJÉKOZÓDJON A RÉSZLETEKRŐL

PROGRAMFÜZET

NYISSA MEG A PDF-ET

Kiállítói regisztráció

A regisztrációs díjat kell fizetni a kiállítóknak. A standok méretétől függetlenül a regisztrációs díj ára 75.000 Ft + áfa. A regisztrációs díj kifizetésének ellenében biztosítjuk Önnek a legkedvezőbb elérhető standot, valamint díjmentesen feltüntetjük cégének adatait a “today” folyóiratban és a weboldalon. A regisztrációs díjat visszatérítjük abban az esetben, ha az esemény bármilyen okból kifolyólag lemondásra kerülne.

Szolgáltatások

A kiállítás általános szolgáltatója a HUNGEXPO Budapest Vásárközpont. A kiállítói stand csomagokkal vagy további rendelhető szolgáltatásokkal kapcsolatban keressen minket a +36 1 263 6000 telefonszámon, vagy a dentalworld@hungexpo.hu e-mail címen.

A további szolgáltatások megrendelése mint áram, bútorok, víz, szőnyeg stb. a későbbiek folyamán elérhető lesz az online kiállítói rendszerben is.

Média ajánlat

Használja a Dental World erejét, hogy elérje célcsoportját számos médiafelületen keresztül:

Szponzoráció, Workshop terem bérlés, Nyomtatott hirdetések (Programfüzet, Today, Látogatói útmutató), Online banner, Hírlevél, Facebook bejegyzés, Óriásplakát, Citylight, Video hirdetések és sok más…

JELENTKEZZEN KIÁLLÍTANI AUGUSZTUS 15-IG ÉS 25% KEDVEZMÉNYT KAP A STAND DÍJBÓL! 

KÉRJEN VISSZAHÍVÁST