Nemzetközi Fogászati Kiállítás

Dental World

2023. Október 12-13-14. – Budapest

Teremtsen új perspektívát

Gyors és hatékony megjelenés a közép-európai fogászati piacon!

A Dental World a hazai piac mellett a közép-kelet európai piac felé is terjeszkedik, mivel évről évre egyre több külföldi kiállító kínálja szolgáltatásait és áruit Budapesten. A 3 napos kiállítás ideális helyszín a gyártók és kereskedők számára, hogy növeljék eladásaikat, új kapcsolatokat teremtsenek, bemutassák termékeiket, találkozzanak kereskedőkkel és leendő partnereikkel, valamint személyes kapcsolatba kerüljenek a hazai és regionális szakemberekkel.

Budapestre összesen 75 országból érkeznek látogatók, ennek ellenére a résztvevők többségét hazánk és a szomszédos országok adják. 

Partnerünk, a HUNGEXPO Vásárközpont segít Önnek, ha standépítésről, kiegészítő szolgáltatásokról vagy termékszállításról van szó.

Online és offline hirdetések egyaránt elérhetők, de mindenképpen foglaljon időben, mivel egyes magazinok már az esemény előtt megjelennek.

Regisztráljon augusztus 31 előtt 20% kedvezménnyel!

Csatlakozzon!

Szeretné elérni a hazai fogászati piac szereplőit?

Érje el a magyar fogászati szektor résztvevőit a Dental World segítségével:


– 7000 Fogorvos
– 2500 Fogtechnikus
– 2500 Dentálhigiénikus és Asszisztens
– 250 Kereskedő

A Dental World lehetőséget kínál Önnek arra, hogy új szemléletet alakítson ki Magyarországon.

Dr. Volom András

Kiállítás

Vásár

Élő Bemutatók

Üzleti Találkozók

Látogató

Márka

Ország

Kongresszusi Résztvevő

Nézd meg most!

Nézze meg a korábbi évek videóit

Két évtizedes történelmünkre érdemes visszatekinteni. Ami 22 évvel ezelőtt egy kiállítás ötleteként indult, mára meghatározó fogászati eseménnyé vált. Sikeréhez azonban számos kolléga és támogató közreműködésére is szükség volt. Róluk is megemlékezik ez a néhány videó – amely bemutatja fejlődésünket – és lehetővé teszi, hogy visszatekerje az órát a kezdetekig.