Nemzetközi Fogászati Kiállítás

Dental World

2024. Október 10-11-12. – Budapest

Nemzetközi Fogászati Kiállítás

Dental World

2024. Október 10-11-12. – Budapest

Teremtsen új perspektívát

Gyors és hatékony megjelenés a
közép-európai fogászati piacon!

A Dental World a hazai piac mellett a közép-kelet európai piac felé is terjeszkedik, mivel évről évre egyre több külföldi kiállító kínálja szolgáltatásait és áruit Budapesten. A 3 napos kiállítás ideális helyszín a gyártók és kereskedők számára, hogy növeljék eladásaikat, új kapcsolatokat teremtsenek, bemutassák termékeiket, találkozzanak kereskedőkkel és leendő partnereikkel, valamint személyes kapcsolatba kerüljenek a hazai és regionális szakemberekkel.

Budapestre összesen 75 országból érkeznek látogatók, ennek ellenére a résztvevők többségét hazánk és a szomszédos országok adják.

Partnerünk, a HUNGEXPO Vásárközpont segít Önnek, ha standépítésről, kiegészítő szolgáltatásokról vagy termékszállításról van szó.

Online és offline hirdetések egyaránt elérhetők, de mindenképpen foglaljon időben, mivel egyes magazinok már az esemény előtt megjelennek.

Regisztráljon kiállítónak július 31 előtt 20% kedvezménnyel!

Csatlakozzon!

Szeretné elérni a hazai fogászati piac szereplőit?

Érje el a magyar fogászati szektor résztvevőit a Dental World segítségével:

– 7500 Fogorvos
– 2500 Fogtechnikus
– 7000 Dentálhigiénikus és fogászati asszisztens
– 250 Kereskedő

Dr. Volom András

Kiállítás

Vásár

Élő Bemutatók

Üzleti Találkozók

10 000

Látogató

500

Márka

75

Ország

2000

Kongresszusi résztvevő

Nézd meg most!

Nézze meg a korábbi évek videóit

Két évtizedes történelmünkre érdemes visszatekinteni. Ami 23 évvel ezelőtt egy kiállítás ötleteként indult, mára meghatározó fogászati eseménnyé vált. Sikeréhez azonban számos kolléga és támogató közreműködésére is szükség volt. Róluk is megemlékezik ez a néhány videó – amely bemutatja fejlődésünket – és lehetővé teszi, hogy visszatekerje az órát a kezdetekig.