Megérkezett Svájcból az új Curaprox [BE YOU.], enzimes fehérítő fogkrém család, amely természetes úton, gyengéden fehéríti a fogakat, észbontóan gyümölcsös, és hosszantartóan friss leheletet biztosít. Ráadásul 100%-ban vegán! Megmutatjuk, mitől lesz az ősz olyan különleges!

Az új Curaprox [BE YOU.] termékcsalád készítői tökélyre fejlesztették a mentol és a gyümölcsök frissítő ízharmóniáját.

A [BE YOU.] minden elvárásnak megfelel: meggátolja a fogszuvasodásért felelős baktériumok szaporodását, megtámadja a káros baktériumokat, megnyugtatja és ápolja az ínyt, segíti a gyógyulást a kezelések után, csökkenti a gyulladást, segíti az új membránsejtek kialakulását, csökkenti az új elszíneződések megtapadását és gyengéden, de természetes módon fehéríti a fogakat. Mindez a glükóz oxidáz enzimnek, a hidroxiapatitnak és a gyógynövényeknek köszönhető. A [BE YOU.] fogkrémek tartalmaznak intenzív és hűsítő mentol gyöngyöket,  fluoridot és növényi kivonatokat. Az echinacea, az ördögcsáklya és az ázsiai gázló nyugtatja és regenerálja a nyálkahártyát és az ínyt, továbbá csökkenti a gyulladást is. A keserűnarancs-kivonat természetes módon nyújt védelmet a káros baktériumok ellen.

A Curaprox [BE YOU.] fogkrémek alacsony abráziós értéküknek (RDA 50) köszönhetően még a fogzománchoz is gyengédek. Nem tartalmaznak SLS-t, triklozánt, de mikroműanyagot sem.

Mit takar az enzimes fogfehérítés?

A fogkrémben található glükóz-oxidáz enzim a cukrot előbb hidrogén-peroxiddá, majd oxigénné alakítja át, és ezen folyamat során eltávolítja az elszíneződéseket és a fogfelszíni foltokat. Ezen felül a fogkrém Prestige Sparkling Blue® összetevője egy optikai fehérítő, ami visszatükrözi a kék fényt, így a fogak még fehérebbnek látszanak.

6 íz, hatféle örömforrás

rising star – a lédús grapefruit és a revitalizáló bergamott erejével ébreszt.

pure happiness – az őszibarack, sárgabarack, borsmenta és a fodormenta kombinációjával dobja fel a napot.

candy lover – az édes görögdinnye és frissítő mentol ízével hat az érzékekre.

challenger – az alkoholmentes gin tonic, datolyszilva és boróka kombinációjával ráz fel.

day dreamer – a szeder és az édesgyökér párosával csábít ábrándozásra.

explorer – az alma, aloe vera, borsmenta és mentol keverékével visz el egy kalandos ízutazásra.

 

Önt is várjuk a Sager Dental Kft AJ23-as standján. Ismerje meg és próbálja ki az új [ BE YOU. ]   fogkrémeket, amiket a színben hozzájuk passzoló Curaprox CS5460 fogkefékkel egy csomagban, kedvezményesen meg is vásárolhat.

Kezdje Ön is színesen a reggelt a Curaprox [ BE YOU. ] fogkrémekkel, és adja át magát az egyedülálló fogmosási élménynek!

Bővebb információ: www.sagerdental.hu