DENTAL WORLD

HELYSZÍN & INFORMÁCIÓ

2022. október 13-15.

Kapcsolat
info@dentalworld.hu
+36 30 472 0030

Dátum
2022. október 13-15.

Helyszín
Budapest, Magyarország
1101, Albertirsai út 10.
HUNGEXPO Vásárközpont
A Pavilon

 

Gyakran ismételt kérdések

Kiállítás nyitva tartása
2021. október 13., 14., csütörtök, péntek: 09.00–18.00,
2021. október 15., szombat: 09.00–17.00
A háromnapos rendezvény alatt nemzetközi szakkiállítás várja az érdeklődőket, melynek megtekintése díjmentes, de regisztráció köteles.

Helyszíni kongresszusi regisztráció
Regisztrációs kártyáját belépéskor kérjük érvényesítse! (Kérjük a tanfolyamokra történt befizetést igazoló csekkszelvényét, banki átutalási bizonylatát mindenképp hozza magával!)

Hogyan léphet be a kongresszusra megváltott jegyével?
1.) Töltse le az applikációt iOS-re/Androidra
https://ndx.hu/dwapp-ANDROID
https://ndx.hu/dwapp-IOS
Regisztráljon be a képernyőn látható adatok megadásával.
 
2.) Vásárolja meg jegyét a weboldalon vagy az appon keresztül (10% kedvezménnyel)
 
3.) A vásárlás végén kapott “Sikereres jegyvásárlás” emailben talál egy 8 jegyű “jegy azonosítót”, amivel érvényesíteni tudja a jegyét a telefonján az appban.
 
4.) Az appban válassza a “Beállítások” menüpontot jobbra alul, ott a “További jegy érvényesítése” opciót. A felugró ablakba írja be a kapott 8 jegyű “jegy azonosítót” és a vásárláshoz használt emailcímet (ez lehet az ön emailcímétől eltérő is, ha közösen vettek jegyet vagy a klinika vásárolta egyben).
 
5.) A jegyazonosító megadása után a jegy neve megjelenik a QR kód alatt, és a rendszer a QR kód felmutatásával beengedi Önt azokra a konferenciákra, amelyekre a jegye szól. All Access jegy esetén minden konferenciára.
 
A videóban látható folyamat azt mutatja be, ha előzetesen már jegyet vásárolt a weboldalon, és ezt követően tölti le az appot és érvényesíti a jegyét.

Kredipont

A 3 napos konferenciák, mint az Esztétika, Implantológia, Endodoncia és Orthodoncia kongresszusok 24 kredit pontot érnek.

A tanfolyamok a szakma szerinti kategóriába tartoznak (szakképesítések, amelyekhez szakma szerinti pontszámként elszámolható: 1. arc-állcsont-szájsebészet, 2. dento alveoláris sebészet, 3. fogszabályozás [fogorvos], 4. konzerváló fogászat és fogpótlástan), vizsga nincs, a kreditpont-igazolást a rendezvényt követően küldjük el. A szakmai programokban a változtatás jogát fenntartjuk.

Workshop
A tudományos programok mellett megrendezésre kerülő workshopok és gyakorlati kurzusok termei a „A” pavilon galériáján találhatók, melyeket a helyszínen irányító táblákkal jelölünk.

Helyszíni fizetés
Konferencia és workshop jegy vásárlására a helyszínen is van lehetőség, azonban csak teljes áron!
Ezeket a pénztárban lehet megvásárolni mely a bejáratnál található.
Az elfogadott valuták HUF és EUR, továbbá bankkártyás fizetésre is van lehetőség.

Büfé, étkezés
A rendezvény ideje alatt folyamatosan üzemel a Hungexpo központi étterme. A Hungexpo étteremeiben csak bankkárytával vagy HelloPay kártyával lehet fizetni. HelloPay kártya kiváltására van lehetőség a helyszínen.

Megközelítés, parkolás

A parkolás díjmentes a Hungexpo területén belül a látogatók számára.
A rendezvény megközelíthető tömegközlekedéssel is.
A 10-es busz az Örs Vezér Térről indul, és az 1. Kapunál kell leszállnia.