DENTAL WORLD

HELYSZÍN & INFORMÁCIÓ

2021, NOVEMBER 11-13

Kapcsolat
info@dentalworld.hu
+36 30 472 0030

Dátum
2021, November 11-13

Helyszín
Budapest, Magyarország
1101. Budapest, Albertirsai út 10.
HUNGEXPO Budapest Fair Center
“A” pavilon
3. KAPU gyalogos látogatói bejárat, 4. KAPU gépjárműs látogatói bejárat.

 

Gyakran ismételt kérdések

Kiállítás nyitva tartása
2021. november 11–12., csütörtök péntek: 09.00–18.00,
2021. november 13., szombat: 09.00–17.00
A háromnapos rendezvény alatt közel 250 szakkiállító várja az érdeklődőket, a kiállítás megtekintése díjmentes, de regisztráció köteles.

Helyszíni kongresszusi regisztráció
2021. november 11-12-13., reggel 8 órától
A regisztráció a szakmai programokra kötelező, mely a Hungexpo „A” pavilon bejáratánál található.
Regisztrációs kártyáját be- és kilépéskor kérjük egyaránt érvényesítse! (Kérjük a tanfolyamokra történt befizetést igazoló csekkszelvényét, banki átutalási bizonylatát mindenképp hozza magával!)

Kredipont

A 3 napos konferenciák, mint az Esztétika, Implantológia, Endodoncia és Orthodoncia kongresszusok 24 kredit pontot érnek.

Az 1 napos Digitális Fogászati kongresszus és az 1 napos workshopok 8 kredit pontot érnek, míg a fél napos workshopok 4 kredit pontot. A “Posztgraduális endodontia képzés” 16 kredit pontot ad.

A tanfolyamok a szakma szerinti kategóriába tartoznak (szakképesítések, amelyekhez szakma szerinti pontszámként elszámolható: 1. arc-állcsont-szájsebészet, 2. dento alveoláris sebészet, 3. fogszabályozás [fogorvos], 4. konzerváló fogászat és fogpótlástan), vizsga nincs, a kreditpont-igazolást a rendezvényt követően küldjük el. A szakmai programokban a változtatás jogát fenntartjuk.

Workshop
A tudományos programok mellett megrendezésre kerülő workshopok és gyakorlati kurzusok termei a „A” pavilon galériáján találhatók, melyeket a helyszínen irányító táblákkal jelölünk.

Helyszíni fizetés
Konferencia és workshop jegy vásárlására a helyszínen is van lehetőség, azonban csak teljes áron!
Ezeket a pénztárban lehet megvásárolni mely a bejáratnál található.
Az elfogadott valuták HUF és EUR, továbbá bankkártyás fizetésre is van lehetőség.

Büfé, étkezés
A rendezvény ideje alatt folyamatosan üzemel a Hungexpo központi étterme, és a „A” pavilonban két telepített, meleg ételeket áruló étterem működik, illetve büfék is találhatók.

2019. január 1-től a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ rendezvényei teljesen készpénzmentessé váltak, így a területen lévő vendéglátóhelyeken készpénz helyett érintéses bankkártyával, vagy HelloPay kártyával fizethetnek a látogatók.

Megközelítés, parkolás
A parkolás a konferencia résztvevői és a látogatók számára ingyenes, behajtás gépjárművel a 4-es kapunál lehetséges. A környező utcákban díjmentes parkolási övezet található.

A rendezvény megközelíthető tömegközlekedéssel is:

Az Örs vezér tere metrómegálló és a Hungexpo vásárváros között a rendezvény napjain is közlekedik a 10-es autóbusz. Az M2-es metró Pillangó utcai állomásától a Hungexpo vásárváros főbejárata körülbelül 15 perces sétával elérhető. A Blaha Lujza téri metrómegálló közeléből, a Népszínház utcai végállomásról induló 37-es, illetve 37A villamosok Kőbánya felső vasútállomás megállóhelyétől a Hungexpo vásárváros III. kapuja – a vasútállomás alatti aluljárón át – 6-7 perces sétával elérhető.

×