Gyorsítsa fel, és tegye hatékonyabbá páciensei kezelését orvosi lágylézerrel! Az Optikop Dentlaser (http://gyogylezer.hu/dentlaser) termékei fájdalommentes beavatkozással, gyors eredményt produkálnak, más terápiákkal együtt is alkalmazhatók, és többször megismételhetők.

A lézer egy nagyon hasznos, kiegészítő terápiás eszköz a fogorvos kezében, hogy miért? Mutatjuk!  
Helyesen dozírozott lézerfény hatására a sejtekben olyan biológiai folyamatok indulnak el, amelyek nyomán felgyorsul a sebgyógyulás, csillapul a beteg fájdalma, megszűnnek, vagy enyhülnek a spazmusok, nem alakulnak ki, vagy szebbek lesznek a seb nyomán keletkező hegek, könnyebb lesz a beteg testrészmozgatása. Ezek együttesen nemcsak felgyorsítják a gyógyulási folyamatot, de egyúttal lényegesen javítják a beteg közérzetét, életminőségét is.

Milyen esetekben használható?
Dentális és ízületi gyulladások, parodontális kórképek, valamint aphta és herpesz esetén, traumás fájdalmak és sérülések, illetve nyálmirigyek betegségei kapcsán alkalmazható, de fogfehérítésre is kiválóan alkalmas fényforrás a lézerfény. Tekintettel arra, hogy mobilis, így a székek, rendelők között is könnyen mozgatható a készülék.
Használhatósága rendkívül széles körű, pl. pacemakerrel élő beteg esetén is használható, ugyanakkor a kontraindikációkkal mindenkinek tisztában kell lennie.
A védőszemüveg használata pedig minden professzionális lézer esetében kötelező. Szerencsére ma már kimondottan kényelmes és kellemes viseletet biztosító védőszemüvegek is elérhetők, amelyeket akár a saját, dioptriás szemüveg fölé is fel lehet tenni.  

S hogy miért válassza az Optikop lézereket?
Mert…
– 30 éves múltunkkal kellő tapasztalatot gyűjtöttünk mind a piacon, mind a termékgyártás terén
– Nemzetközi minőségben gyártjuk saját fejlesztésű termékeinket
– Megfelelő minőség mellett gyors és szakszerű szervizünket akár azonnal elérheti

Tanulja meg használni!
Célunk, hogy a megfelelő készülék mellé a kezelésekhez szükséges szakmai tudást is átadhassuk, ezért magasan akkreditált, kétnapos képzéseinken a lágylézer-terápiát évek óta alkalmazó szakorvosoktól tanulhatja meg a készülékek használatát és alkalmazási területeit. Várjuk orvosok, fogorvosok, valamint egészségügyi szakdolgozók jelentkezését! (http://gyogylezer.hu/tanfolyamok)

Próbálja ki Ön is komplex megoldást nyújtó készülékeinket!