Gyarmati Mátyás, az ENDOBOLT ügyvezetője bemutatta vállalkozásukat:

Mi, itt az Endoboltban évek óta nagy odaadással igyekszünk megfelelni az endodontia témakörében fejlődni vágyók legmagasabb igényeinek. A gyökérkezeléshez használt anyagok és eszközök terén nyomon követjük a legújabb fejlesztéseket, irányvonalakat és trendeket. Munkánkat nagy tudással és tapasztalattal rendelkező orvos előadóink segítik. Számos különböző kurzussal és személyes gyakorlási lehetőséggel várunk mindenkit, tanfolyamainkon és rendszeres termékbemutatóinkon az Endobolt Education Studio-ban.

 

Képzéseinken helyet kapnak a mikroszkóp használatát segítő képzések mellett, külön gépi tágítással, obturációval, izolálással kapcsolatos témakörök, mely tanfolyamokat a tavalyi évtől már akkreditált formában rendezünk meg, helyzettől függően akár online formában is.

Az endodontiai szakvizsga bevezetése óta, különösen fontossá vált a nagyítás alkalmazása a fogászatban, ezért egyre több érdeklődő keres fel minket, hogy évekre visszanyúló tapasztalatunkkal segítsük őket, a számukra megfelelő nagyító készülék kiválasztásában, legyen szó operációs mikroszkópról, akár egyénre szabott loupéról LED-es megvilágítással. Ezúton is köszönjük minden kedves Ügyfelünknek, akik referenciaként minket ajánlanak kollégájuknak. Kínálatunkban számos nagy múltú gyártó készüléke megtalálható.

A meglévő termék kínálatunk mellett 4 éve lehetőséget kaptunk a DentsplySirona fogászati készülékeinek forgalmazására, ezzel a bizalommal új szintre emeltük kapcsolatunkat a gyártóval. Kínálatunk kezelőegység, digitális radiológia, digitális lenyomatvétel – CAD/CAM és higiéniai rendszerekkel bővült.

Ezen tevékenységünk támogatására hoztuk létre a FOGASZATIKESZULEK.HU weboldalt és vele együtt egy új márkát is. Szolgáltatásaink sorát bővítve így már rendelők teljes felszerelésében támogathatjuk partnereinket szervíz szolgáltatással egybekötve. Fogászati kezelőegységeink közül a legnépszerűbbek az Intego és Intego Pro készülékek, melyek megbízható, nagyszerű ergonómiai tulajdonságokkal bíró készülékek, kiterjedt higiéniai lehetőségekkel, felkészülve a jövő kihívásaira.

 

Digitális radiológiai termékkínálatunkkal, a digitális világgal még csak ismerkedő rendelőktől, a legfejlettebb technológiákra vágyókig mindenkinek találunk tökéletes megoldást. Ezen a vonalon a digitális szenzortól akár a 3D képalkotásig (CBCT) rendelkezünk megoldásokkal, melyeket ráadásul egy intuitív, könnyen kezelhető, az összes DentsplySirona képalkotó rendszer felvételét egyetlen platformon kezelő program, a Sidexis 4 irányít.

Higiéniai termékcsaládunkban a B-típusú autoklávokon túl, a nagyobb igénybevételű rendelők számára az egyszerre 6 kézidarabot tisztító, olajozó és fertőtlenítő készülék, a megújult DAC Universal
nyújt professzionális megoldást. Ez most kiemelten fontos minden rendelő számára!

A digitális világba való belépéshez további lehetősége nyílik a digitális lenyomatvétellel. A Dentsply Sirona változatos CEREC rendszere által választást nyújtunk Önnek, hogy csupán a lenyomatvételt digitalizálja, vagy a tervezés és faragás lehetőségével a teljes chairside megoldást használja rendelőjében. Ehhez a jelenlegi legkorszerűbb technológiával rendelkező Primescan orálszkennert kínáljuk, melyet igény szerint rendelőjében ki is próbálhat.

Szakértő kollégáink és együttműködő partnereink segítségével személyre szabott szolgáltatást nyújtunk minden kedves érdeklődőnek és fejlődni vágyónak. Látogasson el folyamatosan frissülő weboldalainkra, vagy jöjjön el hozzánk új bemutatótermünkbe, ahol közösen megoldást találhatunk az Önt érintő, akár nem csak dentális kihívásokra.

Várjuk megtisztelő hívásukat! Meglévő ügyfeleinknek pedig köszönjük eddigi megtisztelő bizalmukat.
Baráti üdvözlettel, Gyarmati Mátyás