Fedezze fel a DLL finanszírozás előnyeit választott fogászati eszközének beszerzéséhez
A DLL finanszírozási megoldásai lehetővé teszik az Ön számára, hogy megszerezze új eszközét a teljes ár kifizetése előtt. Tehát elkezdheti használni az új eszközt, hogy tovább fejlessze páciensei minőségi ellátását, és akár azonnal bevételt termelhet vele.

DLL finanszírozási megoldások fogászati eszközökre
A DLL lízing, üzleti és pénzügyi megoldásokat kínál fogászati és egészségügyi partnereknek szerte a világon. Rugalmas finanszírozási megoldásaink elérhetőbbé teszik a korszerű eszközöket és technológiát. Szorosan együttműködve a szállítókkal, gyártókkal, a DLL segíti az egészségügyi szolgáltatókat, hogy beszerezzék az eszközöket, amelyekre szükségük van pácienseik ellátásának továbbfejlesztéséhez.

Legyen Ön akár fogorvos vagy más egészségügyi szakember, csapatunk olyan lízing termékeket és pénzügyi szolgáltatásokat biztosíthat, amelyek segítik abban, hogy elérje pénzügyi céljait.

Hogyan?
Amennyiben megfelelő eszközt keres, a megfelelő finanszírozási opció kiválasztása legalább olyan fontos, mint a legmegfelelőbb termékjellemzők és előnyök kiválasztása.

A DLL globális, eszközfinanszírozási megoldásokat nyújtó vállalat, amely ügyfélre szabott pénzügyi megoldásokat biztosít. Így a legkorszerűbb technológiájú eszközöket szerezheti be úgy, hogy nem szükséges saját tőkéjére vagy alternatív pénzügyi forrásokra támaszkodnia. Mindezt olyan fizetési ütemezéssel, amelyet Önnek módjában áll teljesíteni.

Finanszírozási szakértőkből álló csapatunk különböző iparágakban szerzett tapasztalattal rendelkezik, és szívesen segít abban, hogy megtalálja azt a finanszírozási terméket és szolgáltatást, amely legjobban szolgálja üzleti céljait, biztosítja versenyképességét, és a legjobb ellátást páciensei számára.

Promóció*
Ezért ajánlunk most – kizárólag a Dental World kiállítás látogatói számára – egy exkluzív* promóciót az Ön által választott fogászati eszközre.

Finanszíroztassa eszközét most szerződéskötési díj nélkül!*
Kapjon extra gyors előzetes hitelbírálatot 4 órán belül!*
Ne várjon. Ez a finanszírozási ajánlat csak a 2021. szeptember 17-18-án megtartott Dental World kiállításra érvényes.

Tudjon meg többet pénzügyi megoldásainkról vagy Dental World promóciónkról.
Lépjen kapcsolatba velünk!
Kovács Zita De Lage Landen Finance Zrt
Sales Manager – Egészségügy 1133 Budapest, Váci út 76.
M +36 20 9285 144
zita.kovacs@dllgroup.com
www.dllgroup.com

A DLL-ről

A DLL globális eszközfinanszírozó vállalat különböző berendezésekre és technológiákra, több mint 35 milliárd eurós eszközvagyonnal. 1969-es alapítása óta a hollandiai Eindhovenben székhelyet kapó DLL, több mint 30 országban kínál finanszírozási megoldásokat az egészségügy, IT, irodafelszerelés, energiahatékonyság, mezőgazdaság, élelmiszeripar, építőipar, szállítmányozás és az ipari termelés területén. A DLL partnerségi kapcsolatot ápol eszköz gyártókkal, viszonteladókkal és forgalmazókkal, valamint véghesználókkal, hogy elérhetőbbé tegye cégük számára a különböző eszközöket, technológiákat és szoftvereket. A DLL alapos iparági ismeretekkel ötvözi az ügyfélközpontúságot, hogy fenntartható megoldásokat kínálhasson az eszközök teljes életciklusa alatt, beleértve a kereskedelmi, kiskereskedelmi és a használteszköz finanszírozást. A DLL a Rabobank Group teljes tulajdonú leányvállalata. Tudjon meg többet a DLL-ről, ellátogatva honlapunkra: www.dllgroup.com

*A promóciós ajánlat érvényes:

  • Gazdálkodó szervezetek – beleértve kft., bt., egyéni vállalkozó – által benyújtott, a De Lage Landen Finance Zrt. által 2021. október 15-ig kézhez vett nettó 1 millió Ft feletti finanszírozandó eszközértékre vonatkozókérelmekre.
  • Érvényes finanszírozási ajánlat megtételének feltétele, hogy a kérelmező a kockázatelbíráláshoz szükséges, a De Lage Landen Finance Zrt. által bekért valamennyi dokumentumot határidőben a De Lage Landen Finance Zrt. rendelkezésére bocsássa.
  • Kizárólag munkanapokon 8.00-16.00. közötti intervallumban benyújtott kérelmek esetén érvényes a 4 órán belüli előzetes hitelbírálat, 8.00-16.00. közti De Lage Landen Finance Zrt. visszajelzéssel.
  • Az ajánlat limitált, a meghirdetett időszak alatt a De Lage Landen Finance Zrt. egyoldalú nyilatkozata alapján bármikor visszavonható.
  • Az ajánlat vonatkozásában a természetes személyek adatkezelésével kapcsolatos további információk honlapunkon találhatóak: https://www.dllgroup.com/hu/hu-hu/adatvédelmi-nyilatkozat