Dental World's Talent - A jövő fogászati előadója

DENTAL WORLD’S TALENT

Keressük az új generáció tehetséges fogászati előadóit!

Ha Ön tehetséges fiatal fogorvos, aki szeretné megmutatni magát a „nagyvilágnak”, akkor a DENTAL WORLD’S TALENT Önnek szól! Bizonyítsa képességeit, és kerüljön reflektorfénybe tehetséggondozó programunkkal!

Egyedülálló lehetőséget kínálunk a jövő fogorvos-generációja számára, hogy megmutassák szakértelmüket és tudásukat. A jelentkezés egy absztrakt és PPT prezentáció benyújtásával kezdődik. Ezt követően egy rangos zsűri alaposan átnézi, értékeli a pályázatokat, majd kiválasztja a legkiválóbb jelölteket, akik továbbjutnak a program következő szakaszába.

Ha az Ön absztraktja is kiválasztásra kerül, az a megtiszteltetés érheti, hogy bemutathatja egy esetét vagy a kutatásának fő területeit a Dental World rendezvényén. A tehetséges döntősök közül a legjobb előadó elnyeri azt a rendkívüli lehetőséget, hogy győztes előadását a 2024-es Upgrade Kongresszuson is bemutathatja! Ez a figyelemre méltó alkalom még nagyobb „színpadra katapultálja” Önt, ahol esélye lesz arra, hogy maradandó benyomást tegyen a hazai fogászati szektor résztvevői előtt.

Csatlakozzon a Dental World tehetség programjához még ma, küldje be absztraktját és prezentációját, mutassa be szakértelmét, és hagyjon nyomot a jövő fogászatában!

Szabályzat

1. lépés: Absztrakt, PPT prezentáció beküldése szeptember 30-ig az info@dentalworld.hu email címre
2. lépés: Pályázat elfogadása
3. lépés: Konzultáció a kinevezett szakmai zsűrivel online, prezentáció javítása szükség szerint
4. lépés: A prezentáció előadása a kinevezett szakmai zsűri előtt a Dental World-ön október 12-én, csütörtökön
5. lépés: Eredményhirdetés
6. lépés: A győztes előadja prezentációját a 2024-es Upgrade Congress-en, melynek dátuma április 12-13.