Dental World mosoly verseny

denTALENT

Keressük az új generáció feltörekvő fogászati előadóit

Ön tehetséges fogorvos aki szeretné megmutatni magát a nagy világnak? A denTALENT Önnek szól. Bizonyítsa  képességeit és kerüljön reflektorfénybe a denTALENTtel, Magyarország első fogászati tehetséggondozó programjával, amelyet kizárólag Önhöz hasonló fiatal fogászati szakemberek számára fejlesztettek ki!

A denTALENT egyedülálló lehetőséget kínál a jövő fogorvos generációja számára, hogy megmutassák szakértelmüket. A jelentkezés egy absztrakt és PPT prezentáció benyújtásával kezdődik. Ezt követően a rangos zsűri aprólékosan átnézi a pályázatokat és kiválasztja a legkiválóbb jelölteket, akik továbbjutnak a következő szakaszba. 

Ha az Ön absztraktját kiválasztják, Önt érheti az a megtiszteltetés, hogy esetét vagy kutatását zsűri előtt bemutassa a Dental World rendezvényén. 

De ez még nem minden – a denTALENT egy lépéssel tovább megy. A tehetséges döntősök közül a legjobb előadó elnyeri azt a rendkívüli lehetőséget, hogy győztes előadását a 2024-es Upgrade Kongresszuson mutathatja be. Ez a figyelemre méltó esemény még nagyobb színpadra katapultálja Önt, ahol esélye lesz arra, hogy maradandó benyomást tegyen a hazai fogászati szektor résztvevői előtt.

Csatlakozzon a denTALENThez még ma, küldje be absztraktját és prezentációját, mutassa be szakértelmét, és hagyjon nyomot a fogászat jövőjében!

Szabályzat

1. lépés: Absztrakt, PPT prezentáció beküldése szeptember 15-ig az info@dentalworld.hu email címre
2. lépés: Pályázat elfogadása
3. lépés: Konzultáció a kinevezett szakmai zsűrivel online, prezentáció javítása szükség szerint
4. lépés: A prezentáció előadása a kinevezett szakmai zsűri előtt a Dental World-ön október 12-én, csütörtökön
5. lépés: Eredményhirdetés
6. lépés: A győztes előadja prezentációját a 2024-es Upgrade Congress-en, melynek dátuma április 12-13.