n A CEFLA Dental Group 1932-ben kezdte meg fogászati kezelőegységei gyártását. Napjainkban a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a legfejlettebb technológiák széles palettáját kínálja az orvosok számára, melynek eredménye egy olyan prémium kategóriás termékcsalád, mely minden igényt kielégít.

 

2019-ben Stern Weber kezelőegységek új modelljeit köszönthetjük, melyek nem csak a belső, de a külső megújulását is magukban foglalják. Az S, TR és TRC szériák modellje alapszintű és csúcskategóriás felszereltséggel is elérhetőek – az Ön igényeihez igazodva. A technológiai fejlődés követelményeinek megfelelően a Stern Weber termékek beépített internetkapcsolattal rendelkeznek a hatékonyság növelése érdekében. Jelentős újdonság a Venus LED MCT (Multi Colour Temperatur) lámpa, mely a három különböző beállítási módnak köszönhetően minden körülmények között megfelel: 4300K meleg-fény sebészeti kezelésekhez, 5000K semleges fény a konzervatív fogászati terápiához, valamint 5500K hideg-fény a realisztikus színérzékelésért. A negyedik beállítási lehetőséggel „kompozit módban” megakadályozható a kompozitanyag korai kikeményedése.

A megújult betegszék horizontális „sliding” mozgásának köszönhetően a kezelés még kényelmesebbé válik a páciens számára, valamint a kezelőnek is extra területet biztosít. Továbbá nem szükséges az operációs lámpát sem újrapozicionálni, hiszen a lámpa fénye mindvégig a kezelt terület felett marad.

A Stern Weber auto­klávok modelljei is megújultak: az SW, SW-PLUS és SW-PLATINUM széria elérhető 17, 22 és 28 literes kiszerelésben is és mindegyik modell rendelkezik beépített Wi-Fi-vel. A hagyományos sterilizálóktól eltérően az SW-PLUS a demineralizációs szűrőnek köszönhetően egyszerűen csapvízzel is feltölthető, az SW-PLATINUM pedig a beépített recirkulációs filternek hála 50 ciklust is képes elvégezni akár 5 liter csapvízzel.

A MyRay Hyperion X5 a világ legkisebb helyigénnyel rendelkező panorámaröntgenje, mely elérhető 2D, 2D/3D verzióban, illetve újdonságként a 2019/2020-as évben CEPH felszereltséggel is! A gép pozicionálja magát a páciens körül, míg a lézerirányítású multimotor kinematikai pozícióját felveszi. A tökéletes képminőség biztosításához automatikusan beállítja a pácienshez a megfelelő sugárdózist így a beállításokból származó hibák megszűnnek. 15 különböző diagnosztikai program érhető el a vezérlőpanelen. Automatikusan beállítható a standard, választható felnőtt és gyermek, panorámafelvételek valamint, TMJ és Sinus. Ezen számos funkció ellenére egyszerűen kezelhető. 9 másodperc alatt készíti el a felvételt, mely a hozzá tartozó PC-n azonnal megjeleníthető. Tekintse meg standunkon a MyRay Hyperion X5 3D CEPH egyik első, bemutató modelljét!

Hogy a fent említett berendezéseknek a műszaki háttere is biztosítva legyen a magyar piacon, a gyártó jóvoltából magyar szakemberek egyhetes szerviztovábbképzésen vettek részt, melynek során elsajátították a berendezések telepítését, szervizelését és kezelését. Betekintést nyertek a magas szintű technológiával készült berendezések gyártásába, ennek köszönhetően egy olyan színvonalas szervizszolgáltatást is magukénak tudhatnak, akik ezen berendezéseket választják.

Cégünk fő profilja továbbra is a fogászati berendezések, röntgenek és kézidarabok szervizelése. A legmagasabb szintű szolgáltatás biztosításához, nagy alkatrészraktárral rendelkezünk, mely a gyors javításhoz elengedhetetlen. Már több éve mi látjuk el a Nouvag garanciális márkaszervizét is Magyarországon. Hozzánk küldött kézidarabját postafordultával, javítva visszaküldjük.

A Stern Weber, MyRay és Nouvag termékekkel kapcsolatban a standunkon választ kaphatnak minden kérdésükre.