Dental World Konferencia 2022

2022. Október 13-14-15, Budapest

Dental World 2022-ben is!

Immár több, mint két évtizede találkoznak a fogászat meghatározó szereplői Budapesten, ahol tudást, tapasztalatot és élményeket szereznek. A világ közel 50 országából, kiemelten a V4 országokból érkező kongresszusi résztvevők és a nemzetközi szaktekintélyek 12 kongresszuson tudnak részt venni. Az élő műtétek, a demok, a workshopok, a gyakorlati képzések pedig azonnal alkalmazható tudással teszik gazdagabbá a látogatókat. A közösségi programokon pedig nem csak Budapestet, de egymást is jobban megismerhetik a résztvevők.

Regisztráljon most!

Miért éri meg már most regisztrálnia? Mert egyrészt most érhetőek el a legkedvezőbb áron a 2022-es jegyek. Másrészt mert minden információt elsőként fog megtudni arról, hogy mire számítson tőlünk 2022-ben.

Last Minute 10% kedvezmény

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Kiemelt Előadók

Minden évben Európa-, Amerika- és Ázsia legjobb fogászati szakemberei érkeznek, hogy megosszák tudásukat a kongresszusi résztvevőkkel. Ennyi tudásért többszázezer km-t kellene utazni, közel 3 év alatt! 2022-ben 3 nap alatt megszerezheti a tudást egyetlen helyen: Budapesten. Tartson velünk!

Témavezetőink elismert szaktekintélyek, akik évek óta a világ legjobb előadóit hívják meg Budapestre. A 2022-es év előadói listáján már dolgoznak, a programok folyamatosan bővülnek. Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként tudja meg az előadókat!

Dr. Volom András

Dr. Gombos Ádám, Dr. Volom András

Esztétika

Dr. Benyőcs Gergely

Endodoncia

Dr. Borbély Péter

Orthodoncia

Dr. Németh Zsolt, Dr. Sidó Levente

Implantológia

Dr. Nagy Zsolt

Digitális Fogászat

Kérek értesítőt

Tekintsen vissza az elmúlt évekre!

Két évtizedes múltunkra érdemes úgy visszatekinteni, mint az előttünk álló végtelen fejlődés korábbi mérföldköveire. 22 évvel ezelőtt egy kiállításból elindult ötlet mára a világ meghatározó fogászati eseménye lett. A sikerhez azonban sok kolléga és támogató hozzájárulása is szükséges volt. Nekik is emléket állít ez a néhány – fejlődésünket is bemutató – videó, amellyel 2014-ig tudja visszatekerni az időt.