A Philips Sonicare elektromos fogkefe ideális választás a szájhigiénia fenntartására és a fogászati betegségek megelőzésére. Fogkeféink az alapos tisztítás következtében megakadályozzák a dentális plakk
kialakulását a fogakon, és így megszüntetik az ínygyulladást és az ínybetegségeket kiváltó okokat. A Philips Sonicare egyedülálló szónikus technológiának és a dinamikus folyadékáramlásnak köszönhetően kíméletesen és hatékonyan tisztít, ezért ajánlják világszerte a fogászati szakemberek pácienseiknek.

A Philips által kifejlesztett szónikus technológia a hanghullámok hallható tartományában működik. Ez 62 000 tisztító mozdulatot jelent percenként, mely két ütemből áll, ún. „side to side” irányú söprögető mozgásból és 4-6 mm-es sörte kilengésből. Ennek a két mozgásnak az együttese generálja azt a dinamikus folyadékáramlást, melynek hatására a plakkeltávolítás sokkal hatékonyabb a nehezebben elérhető területeken is, mint a sulcus mentén, valamint interdentálisan egyaránt. Így a Philips Sonicare lehetővé teszi a hatékonyabb lepedékeltávolítást, hozzájárul az íny egészségéhez és a természetesen fehérebb fogakhoz.